Za podjetja >

Hobi program za posameznika >
Varovalna matica in uvodnica

Smo mikro podjetje, ki naše številne poslovne partnerje že vse od leta 2003 oskrbujemo z različnimi struženimi preciznimi izdelki. Vse izdelke narejene po naročilu strank izdelujemo na CNC stružnih strojih z gnanimi orodji

     Stroji so primerni za manjše serije zahtevnih izdelkov. Zaradi visokih zahtev naših strank po kvalitetnih izdelkih smo dosegli visok standard kakovosti.

Tudi vam lahko ponudimo izdelavo drobnih struženih izdelkov iz:
Vse od ustanovitve podjetja smo si prizadevali, da bi na trg poslali tudi lasten izdelek. Ob proizvodnji struženih izdelkov za naše stranke smo uspeli najti rešitve za zahtevnega končnega kupca.

      Iz našega proizvodnega programa lahko ponudimo
vrhunske izdelke iz lastne proizvodnje posameznikom, kot so modelarji, elektromehaniki in čebelarji. Naši lastni izdelki so plod iskanja tržnih niš in sodelovanja s poslovnimi partnerji.

Nudimo:
 

Zaupajo nam:

 

 
   

Zakaj izbrati nas?

  • izdelava izdelkov nad katerimi so ostali odnehali,
  • pomoč pri proizvodnem postopku,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Piškotke uporabljamo tudi z namenom zagotavlanja ponudbenih informacij, ki bi vam lahko bile blizu. V kolikor se s tem strinjate, boste s potrditvijo nemoteno brskali po naših spletnih straneh.
Ne strinjam se