Za podjetja


S proizvodnjo struženih delov smo začeli v letu 2003. Vse od takrat naše poslovne partnerje oskrbujemo z različnimi preciznimi struženimi izdelki. Izdelujemo jih na CNC stružnih strojih z gnanimi orodji. Zaradi sposobnih CNC strojev smo sposobni izdelati unikate in manjše serije izdelkov s kratkimi dobavnimi roki. Pri nas boste za svoj denar dobili najboljšo možno kvaliteto istruženih izdelkov.

        Največ izdelkov naredimo v serijah od 10 do 5000 kosov.  Zaradi proizvodnje unikatov in majhnih serij skozi leta proizvodnje imamo veliko izkušenj z različnimi postopki obdelave.  Vsi stroji so opremljeni z gnanimi orodji tako, da dodelava kosov največkrat ni potrebna, kar pa pripomore k kvaliteti izdelka.

       Naši poslovni partnerji so s področja elektro industrije, strojegradnje, medicine in servisnih dejavnosti.

       Tudi vam lahko ponudimo izdelavo drobnih struženih izdelkov iz materialov kot so:

Pošljite povpraševanje >>

Zakaj izbrati nas?

  • izdelava izdelkov nad katerimi so ostali odnehali,
  • pomoč pri proizvodnem postopku,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Piškotke uporabljamo tudi z namenom zagotavlanja ponudbenih informacij, ki bi vam lahko bile blizu. V kolikor se s tem strinjate, boste s potrditvijo nemoteno brskali po naših spletnih straneh.
Ne strinjam se