Mizarski prenosniki in omejevalci globine vrtanja

Za mizarje in tesarje


Imamo lastno proizvodnjo mizarskih prenosnikov za mozničenje v stardardnih dimenzijah moznikov. Tako vam ponudimo vse prenosnike za moznike od premera 6 mm do premera 16mm. Vsi mizarski prenosniki za mozničenje so narejeni iz avtomatskega jekla in korozijsko zaščiteni z prevleko niklja. Kar vam zagotavlja dolgo življensko dobo. Zaradi posebne peresaste oblike se lepo prilega izvrtinam v lesu. Konica na drugi strani pa vam pusti odtis na protikosu. S pomočjo odtisa boste z mizarskim svedrom natančno izdelali izvrtino. Tako da ne boste imeli problemov pri sestavljanju mozničenih izdelkov.

         Da pa vam olajšamo izdelavo izvrtin vam ponudimo tudi omejilce globine s katerimi boste zagotovili ustrezno globino izvrtin. Omejilci globine se enostavno s pomočjo vijaka fiksirajo na spiralni sveder. Omejilci so kovinski korozijsko zasčiteni z nikljem. So praktično neuničljivi.

Pošljite povpraševanje >>

Zakaj izbrati nas?

  • izdelava izdelkov nad katerimi so ostali odnehali,
  • pomoč pri proizvodnem postopku,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Piškotke uporabljamo tudi z namenom zagotavlanja ponudbenih informacij, ki bi vam lahko bile blizu. V kolikor se s tem strinjate, boste s potrditvijo nemoteno brskali po naših spletnih straneh.
Ne strinjam se