Sublimatorji


Za čebelarje


Naš najbolj izpopolnjen končni izdelek je namenjen čebelarjem. Dve leti  izdelovanja prototipov preizkušanja in iskanja pravih komponent je končno obrodilo sadove tako, da lahko ponudimo čebelarjem učinkovit cenovno ugoden pripomoček za zatiranje zajedalca varoa destructor pri čebelah v zimskem času.

     Sublimator oksalne kisline je preprosta naprava, ki s pomočjo električne energije segreje komoro v kateri se kristale oksalne kisline sublimirajo v paro oksalne kisline. Paro oksalne kisline se v panj dovaja skozi žrelo panja. Uporaba sublimatorja  za zatiranje varoe pri čebelah je enostavna, cenovno ugodna rešitev, ki ne pušča ostankov zdravil v medu.

     Sublimator je  naprava, ki učinkovito uničuje varoje v čebelji družini. Le zdrave in močne družine nam prinesejo med s katerim se radi posladkamo.

Za več informacij nas lahko kontaktirate >>

Zakaj izbrati nas?

  • izdelava izdelkov nad katerimi so ostali odnehali,
  • pomoč pri proizvodnem postopku,
  • hitra odzivnost,
  • zagnana in predana ekipa sodelavcev.
Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Piškotke uporabljamo tudi z namenom zagotavlanja ponudbenih informacij, ki bi vam lahko bile blizu. V kolikor se s tem strinjate, boste s potrditvijo nemoteno brskali po naših spletnih straneh.
Ne strinjam se